Tulevased üritused

Otsid täiuslikku kohta, kus korraldada unustamatu üritus? Või soovid osaleda mõnel lahedal üritusel? Meil on sulle pakkuda just see! Meie maja on ideaalne koht igasuguse koosviibimise või muu erilise sündmuse jaoks.

Mida me pakume?
✨ Maitsvat toitlustust, mis rõõmustab igat maitsemeelt.
✨ Kauni ja hubase atmosfääri
✨ Sõbralikku ja professionaalset teenindust, et saaksid täiel rinnal nautida pidu.
✨ Parim muusikasüsteem ja avar tantsupõrand.
 
Võta meiega ühendust, et reserveerida endale parim kuupäev! Või vaata allapoole ja näed millised lahedad üritused on peagi saabumas.

ÕLLESPA

Õllesõbra Paradiis! Kas oled valmis õllespa elamuseks kus saad nautida kuuma kümblustünni, kosutavat sauna ja piiramatult head õlut? 14. septembril täitub Hoom Amatu hoov saunade ja õllega, pakkudes kõigile tõelistele õllesõpradele ja saunasõpradele meeldejäävat õhtut. Õ𝐋𝐋𝐄𝐒Õ𝐁𝐑𝐀 𝐏𝐀𝐊𝐄𝐓𝐓 hinnaga 95€ sisaldab kõike, mida õhtu nautimiseks vajad: kümblustünn, saun, maitsev snäkilaud ja muidugi piiramatult õlut. 𝐒𝐀𝐔𝐍𝐀𝐒Õ𝐁𝐑𝐀 𝐏𝐀𝐊𝐄𝐓𝐓 on 30€ ja see sisaldab kümblustünni ning sauna, et saaksid nautida täiuslikku lõõgastust. https://fienta.com/et/ollespa Kohtade arv on piiratud! Saunad köetakse kuumaks alates kella 19:00 Võta kaasa oma rätik ning hea tuju! 📍Üritus toimub Hoom Amatu hoovis, aadressil Pärnu mnt 1, 71012 Viljandi, Viljandi maakond. Kohtume juba 14. septembril kell 19:00 Hoomis!

sIP AND SKETCH

𝐒𝐢𝐩 & 𝐒𝐤𝐞𝐭𝐜𝐡 on uus üritustesari, mis on mõnus ja vabaõhuline kunstisündmus, kus saad nautida maitsvaid jooke ja lasta oma loovusel lennata! Pole vahet, kas oled kogenud kunstnik või alles alustaja – kõik on oodatud!🎨 Õhtu jooksul on avatud baar, kus leiab igale maitsemeelele midagi sobivat!🍷 𝐕𝐚𝐡𝐞𝐧𝐝𝐢𝐝: Võta kaasa enda joonistustarbed - olgu selleks pliiats, pastakas, marker, visandiraamat või tavaline paber. Sina valid, millega end kõige mugavamalt tunned! Kohapeal on olemas mõned kunstivahendid, kuid soovitame kaasa võtta oma tööriistad, et saaksid luua just sellise meistriteose, nagu soovid. ✨𝐓𝐞𝐞𝐦𝐚: Naismodell ✨𝐌𝐢𝐥𝐥𝐚𝐥? Neljapäev, 12. september kell 19:30 ✨𝐊𝐮𝐬? @HoomAmatu, Pärnu mnt 1 𝐎𝐬𝐚𝐥𝐮𝐬𝐭𝐚𝐬𝐮: 𝟓€ Tule ja loo midagi imelist koos meiega! Näeme 12. septembril!

“Make like a tree“ KONTSER

“Make like a tree“ on reiside kvintessents, mis on väljendatud muusikas ja visuaalides, mille on loonud Sergey Onischenko - Ukrainast pärit kunstnik, kes tuuritab ümber maailma ja levitab oma indie-folk lugusid, millel on puudutus mittevastavusest ja beat-põlvkonna ideedest. Eksperimendid helidega ja koostöö publikuga võivad muuta ühemehe-bändi duoks või üsna suureks improviseerivaks ansambliks, seega ole valmis osalema muusika loomise protsessis. Make like a tree helimaastikud viivad sind looduse, metsade, mägede ja ookeani põhjas olevate vaalade laulude sisemaailma. 𝐓𝐞𝐦𝐚 𝐥𝐨𝐨𝐦𝐢𝐧𝐠𝐮𝐭 𝐬𝐚𝐚𝐛 𝐤𝐮𝐮𝐥𝐚𝐭𝐚 𝟐𝟎. 𝐬𝐞𝐩𝐭𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐥 𝐤𝐞𝐥𝐥 𝟏𝟗:𝟎𝟎 𝐇𝐨𝐨𝐦 𝐀𝐦𝐚𝐭𝐮𝐬. 𝐏𝐢𝐥𝐞𝐭𝐢𝐢𝐧𝐟𝐨: Eelmüügipileti 10€ Kohapeal 15€

Mullikoolitus

Kellele ei meeldiks juua vahuveini?🥂 Need, kes ütlevad, et ei meeldi - pole vast asjale pihta saanud. Viimased aastad kogu maailmas meeletu kiirusega tõusev trend on jõudnu ka Eestisse. Juuakse erineva stiiliga vahuveine Hispaaniast, Prantsusmaalt, Itaaliast, Austriast, Ameerikast, Lõuna-Aafrikast jne.. 27. septembri õhtul vaatame otsa ja maitseme ära 7 erinevat vahuveini! Veinidest räägib sommeljee Indrek Poolak. Püüame leida vastused miks, kui palju, millega koos ja kellega koos erinevaid vahuveine tarbida.